Seniorkommittén

 

Vi hälsar alla seniorer välkomna till årets säsong

Seniorkommittén ska ta tillvara seniorernas (50+) intressen i klubben samt organisera och bedriva klubbens seniorverksamhet. Målet med verksamheten är att vi ska ha trevligt tillsammans och golfa långt upp i åren.  
 

Ordinarie Seniorgolf på torsdagar är inställd under maj och juni.  

Klubbens seniorer är välkomna att spela sällskapsgolf med social distans och enligt våra tillfälliga lokala ordningsföreskrifter.

Vi kommer ha tider reserverade för 50+ öppna för bokning mellan kl 9-10 de aktuella torsdagarna. Alla seniorer är välkomna, särskilt nya medlemmar som vill ta chansen att hitta spelkompisar. Det är bara att boka in sig och fylla upp bollarna och gå ut sin tid. Det är inte drop-in då vi vill undvika att för många samlas på en gång.

SENIORGOLF för damer och herrar 50+

sträcker sig över hela säsongen och pågår varje helgfri torsdag med starttid kl 9-10:30 under tiden 2 juli-24 september med avslutning den 1 oktober. Detta är den aktivitet som är stommen i vårt program. Anmälan och betalning (startavgift 50 kr) görs samma dag mellan 8:30-9:30 till den för dagen ansvarige.

Dagens bästa resultat premieras med presentkort. Det finns även utlottningspris till närvarande som inte fått annat pris för dagen.

Det är fritt val av spelpartner men dagens tävlingsledare hjälper gärna till så att alla hamnar i en trevlig boll och får en spelkompis vid partävlingar. Vi vill även tipsa om medlemmarnas facebooksida ’Björkens GK’. Där kan man, vid behov, efterlysa spelpartner i samband med partävlingar.

Hela säsongens program finns här: https://www.bjgk.se/se/kommitt-er/senior/program-2020