Seniorkommittén

 

Vi hälsar alla seniorer välkomna till årets säsong

Seniorkommittén ska ta tillvara seniorernas (50+) intressen i klubben samt organisera och bedriva klubbens seniorverksamhet. Målet med verksamheten är att vi ska ha trevligt tillsammans och golfa långt upp i åren.  

Ordinarie Seniorgolf på torsdagar är inställd under maj och juni.  

Klubbens seniorer är välkomna att spela sällskapsgolf med social distans och enligt våra tillfälliga lokala ordningsföreskrifter.

Vi kommer ha tider reserverade för 50+ öppna för bokning mellan kl 9-10 de aktuella torsdagarna. Alla seniorer är välkomna, särskilt nya medlemmar som vill ta chansen att hitta spelkompisar. Det är bara att boka in sig och fylla upp bollarna och gå ut sin tid. Det är inte drop-in då vi vill undvika att för många samlas på en gång.

SENIORGOLFEN 2020 startar 2/7 för damer och herrar 50+ och sträcker sig mellan 2/7 – 24/9 på torsdagar med starttid kl 9.00-10:30. Årets avslutning sker den 1 oktober.

Vi har anpassat oss till Svenska Golfförbundets riktlinjer för tävlingar och covid-19.

OBS! OBS! OBS! Läs vad som gäller här:  Klicka här

Med anledning av covid-19 gäller även våra tillfälliga lokala regler, se: https://www.bjgk.se/se/klubben/nyhetsarkiv/tillfalliga-lokala-ordningsforeskrifter-vid-spel-pa-banan-med-anledning-av-covid-19

Detta är den aktivitet som är stommen i vårt program. Ankomstanmälan och betalning (startavgift 50 kr) görs i anslutning till din starttid till den för dagen ansvarige.

Dagens bästa resultat premieras med presentkort.

I år när man ska boka in sig själv på en starttid så hamnar man automatiskt i en boll och får förhoppningsvis även en spelpartner vid partävlingar. Skulle det vara något problem så hjälper tävlingsledarna till.

Hela säsongens program finns här:
https://www.bjgk.se//se/kommitt-er/senior/program-2020