Björkens juniorer

Välkommen till Juniorsidorna!

I Björken försöker vi hitta alla tillfällen där ungdomar kan spela golf tillsammans. Har du frågor eller funderingar är du alltid välkommen att höra av dig till oss på jk@bjgk.se eller direkt till representanter i Juniorkommittén, som du hittar här.

Spelträning på banan
För alla medlemmar mellan 11 och 20 år som har grönt kort, spelvana och egna klubbor spelar vi en runda på banan varje vecka. Tider ser ni i klubbens kalender på hemsidan och vi vill veta innan vilka som kommer. Anmälan mailas senast dagen före till jk@bjgk.se

Klubbens Teknikträning
Vår PRO Robert sköter all teknikträning och hans träningsgrupper bokas separat på www.robsgolf.se

Träning i distriktet
Stockholms Golfförbund arrangerar GolfTjej och GolfGrabb som är träningsträffar för juniorer 11-15 år med olika teman och på olika banor i Stockholmstrakten. Vi vill gärna att våra juniorer provar på dessa någon gång då och då för att träffa nya kompisar från andra klubbar och se andra banor.

Klubbsamverkan
Vi planerar att åka och hälsa på en annan klubb under året och spela tillsammans med deras juniorer på deras bana. Deras juniorer kommer även till oss och vi får då visa vår bana för dem.

Juniorernas eget hus
Under 2020 kommer vi att inviga juniorernas eget hus som är ett separat hus som ligger i anslutning till verkstan. Där kommer juniorerna kunna hänga nästan när de vill.

Tävlingar
Stockholms Golfförbund arrangerar flera tävlingar under säsongen och juniorerna får hjälp att välja och anmäla sig till dem. Läs mer hos Stockholms Golfförbund.

Sommarläger
Vi kommer tyvärr inte anordna något sommarläger 2020.

Vi vill bli fler ledare!
Vi i Juniorkommittén är föräldrar till juniorer i klubben. Vi vill bli fler som kan följa med på banan och ordna kringaktiviteter. Du är välkommen varje vecka eller enstaka gånger, maila ditt intresse till jk@bjgk.se.