Vinnare Vårscramble 2022

Jens, Mats, Viktor och Jonas - Vårscramble 2022

Nu är vi igång med tävlingssäsongen!

I år fick vi spela Vårscramble med provisoriska greener vilket resulterade i extra fina resultat.

Lite otur med vädret då det regnade en hel del, men fullt startfält ändå. Stort tack till alla som var med och tävlade.

Segrande laget slutade på otroliga 23 slag och inte mindre än 6 birdies! Bra spelat och grattis killar!

1. Jens Koorn, Mats Andersson, Viktor Johansson och Jonas Lagheim. 23 slag SHCP
  2. Morgan Hedlund, Peter Gottfarb, Mats Rosengren och Monika Eriksson. 23 slag
  3. Kerstin Bodén, Anja Grabovich, Peter Lindqvist och Stefan Sandberg. 24 slag

Prisutdelningen genomfördes i restaurangen och inköpen till det fina prisbordet stod Tom Göransson och Karin Sääf Göransson för.

Hela resultatlistan finns på Min Golf.

Tack för idag och hoppas vi ses redan nästa helg!

➜ Lördag 14 maj är det dags för Flaggtävling, slaggolf 18 hål. Anmälan stänger 11 maj kl. 18.00.

Vänliga hälsningar,
THK / Ann-Marie och Kerstin