Vilken fin födelsedagskväll det blev

Den 14 juni 1973 hölls det konstituerande mötet för Björkhagens Golfklubb, vilket innebär att vi har fyllt 50 år! Dagen uppmärksammades med KM på Golfäventyret och grillkväll.

14 juni 2023 bjöd på en riktigt fin försommarkväll, solen värmde och det var fullt på uteserveringen.

Drygt 30 medlemmar deltog på KM Golfäventyret. Vi spelade 9 hål, dam- och herrklass. Efter golftävlingen avnjöts en grillbuffé hos Bistro Björkhagen o Café. Tack Stefan för väldigt god mat!

Bland medlemmarna som deltog var två klubbens hedersmedlemmar: Ann-Marie Jarenfors och Kenneth Johnson. Ann-Marie känner de flesta av oss och Kenneth var pro på klubben från 1973 till mitten av 1990-talet. Och det är också tack vare Kenneth som klubben bildades, dvs. ansökte medlemskap i SGF.

Gunnar Malmberg, medlem sen 1973, överlämnade en inramad teckning på det gamla klubbhuset. Teckningen är gjord av brorsan Åke Malmberg. 

KM-mästare Golfäventyret 2023
Tävlingen bjöd på inte mindre än 4 HIO; Ann-Marie Jarenfors, Jonas Sundberg, Jörgen Karsson, Margareta Granlund och Lars Nilson. Imponerande! Vi kan ha missat någon HIO, hör gärna av dig så skriver vi in det.


Damer

  1. Kerstin Jansson 25 slag
  2. Elisabet Brundin 26 slag
  3. Susanne Sjöberg 27 slag

Herrar

  1. Mats Andersson 25 slag särspel
  2. Calle Zakrisson 25 slag
  3. Gunnar Malmberg och Staffe Aourell


Mats Andersson och Jonas Sundberg tackar alla som var med och hälsar klubbens medlemmar välkomna till Festkvällen lördag 12 augusti. Mer information kommer inom kort.

 

Björkagens GK
/2023-06-15

 

 

Fler artiklar