Städdagar hösten 2020: 11/10 och 25/10

Årets höststäddagar genomförs söndag 11 oktober och söndag 25 oktober.

Pandemin är inte över. Rekommendationerna är de samma som i våras. Så vi genomför höststäddagarna i samma format som vårstädningen.

Inför söndag 25/10: Fortsättning av arbete på banan men dessutom närmare klubbhus och med städning av övervåning och vagnbodar. För att kunna städa vagnbodarna ska de vara tömda den dagen. Om du vill ha några klubbor/vagn kvar så går det bra sätta in dem igen efter städningen.

• Drop-in, vid verkstaden, med ankomst från klockan 9:00 och vi beräknar vara klara till 15:00.

På plats tilldelas du en arbetsuppgift och nödvändiga redskap och du kan sedan med behörig distans till dina klubbkamrater bidra till att göra banan redo för vila.

För att underlätta den fysiska distanseringen bjuder vi inte på något att äta. Ta gärna med en egen matsäck eller ta något att äta i restaurangen.

Egna handskar och en liten flaska med handdesinfektion i fickan rekommenderas.

Som alltid är det även denna gång ett bra tillfälle att träffa sina klubbkamrater, särskilt för nya medlemmar. Med fysisk distansering klarar vi social gemenskap.

Varmt välkomna!

Ban- och miljökommittén BMK