Specialerbjudande, nytt och uppgraderat medlemskap

Från och med 7 september 2019 erbjuder Björkhagens Golfklubb ett särskilt förmånligt erbjudande för nya medlemmar och befintliga medlemmar som vill uppgradera sitt medlemskap.

Uppgradera ditt medlemskap
Du som är greenfeemedlem kan uppgradera till prova-på medlemskap. Du får spela resterande av innevarande säsong och hela 2020 för 2 800 kr.

Nytecknande av prova-på medlemskap
Betala medlemskap för 2020 redan nu så gäller det även resterande av 2019! Erbjudandet gäller vårt prova-på medlemskap och kostar 2 800 kr.

Kursdeltagare hos Robert
Personer som går (eller har gått) Roberts Grönt Kort kurs under innevarande år och som har tecknat ”utbildnings-medlemskap” har möjlighet att uppgradera medlemskapet till prova-på medlemskap redan nu.

Städavgift på 100 kr (höststädning 2019) + 250 kr (vår- och höststädningarna 2020) tillkommer, vilken återbetalas vid medverkan på städdagarna.

Fyll i medlemsansökan online (nya medlemmar) https://www.bjgk.se/se/nyamedlemmar/anmalningsblankett. Du kan också kontakta kansliet på telefon 08-773 04 31 eller info@bjgk.se för medlemsansökan.

För uppgradering av medlemskap kontakta kansliet via telefon eller mejl.

Välkommen som medlem!