Sommarläger 2022

Det är så roligt att efter två års uppehåll kunna vara tillbaka med vårt populära sommarläger!

Uppdatering!
Vecka 24 nu fullbokat! Skicka gärna in intresseanmälan så ska vi se om vi kan lägga in ytterligare en vecka!

/Kansliet, 2022-05-14.

================

Golflägret vänder sig till barn och ungdomar mellan 7 och 17 år.

Vecka 24: måndag 13 juni till fredag 17 juni
Tiden varje dag blir 9:00 till 16:00.

Föräldrar till barn mellan 7 och 10 år måste vara beredda på att hämta från 15:00.

Programmet
Veckan kommer att vara fylld med Golf. Minst en timme/dag (i grupp) med vår pro Rob. Därutöver kommer våra lägerledare Lukas, Linus och Rasmus att leda träning i de moment som Rob visat.

Gruppindelning utifrån ålder och kunskap kommer att ske.

För de yngre och de som aldrig spelat golf tidigare kommer vi att använda golfäventyrsbanan för att förbereda oss på att kunna komma ut och pröva spel på banan mot slutet av veckan.

De som från början bedöms ha tillräcklig golfkunskap kommer redan tidigt i veckan att kunna spela på banan.

Varje dag kommer vi också att ha andra aktiviteter än golf.

Lägeravgift
Vecka 24 (fem dagar): 1 900 kr.

I avgiften ingår träning, spel på banan, rangebollar och lån av klubbor. I priset ingår också daglig träning av vår golfpro Robert Moore. Lunch och mellanmål varje dag.

Ange namn, personnummer och ev. allergier. Mejla anmälan till kansli@bjgk.se

Vi har plats för 20 deltagare.

➣ Om det blir stort intresse försöker vi att ordna ett läger över fyra dagar i vecka 25.

För frågor ring Micke Madenteg på 073-776 0330 eller epost på mikael.madenteg@telia.com

Välkommen till Björkhagen Golfklubbs populära sommarläger för barn och ungdomar!

/Kansliet
2022-05-05