SGDF Mini Tour 2019

Rapport från SGDF Mini Tour 2019, deltävling på Björkhagens GK.

Söndag 18 augusti arrangerades SGDF Mini Tour på Björkhagens Golfklubb. Tävlingen hade 27 startade juniorer varav två representerade hemmaklubben.

SGDF Mini Tour är avsedd för att ge yngre spelare möjlighet att få komma ut och spela på nya banor och samtidigt träffa och spela med andra jämnåriga juniorer från andra klubbar. Samtliga deltagare får direkt efter genomförd rond ett deltagarpris.

Tävlingen var mycket uppskattad från spelare, ledare och föräldrar.

Resultat
På Mini Touren koras ingen vinnare, alla spelare får pris. Vi kan dock rapportera att klubbens spelare gjorde mycket bra resultat: Julis Brynjer 19 poäng och Axel Sellin 18 poäng.

Foto
Ella, Björklidens GK och Ester, Sollentuna GK. Julius, Björkhagens GK och Oliver, Danderyds GK. Mats Rosengren, distriktsdomare Svenska Golfförbundet.