Återstår två tävlingar i slutet av maj: Himmelsfärden och Lady vs Lufsen

Två tävlingar återstår att genomföras under maj månad: Himmelsfärden 18 hål poängbogey och Lady vs Lufsen matchspel över 18 hål.

Fredrik Arnerstad Himmelsfärden 2019

Torsdag 28 maj

Himmelsfärden - en av klubbens fyra "majors"

Tävlingen har spelats sen 1975! En klassiker på Björken!

Vi spelar 18 hål poängbogey. Segraren koras genom ett särspel där alla med 35 poäng eller högre gör upp om vandringspokalen. Senast vi spelade var 2019 (inställt 2020 och 2021 p.g.a. pandemi) och nuvarande mästare är Fredrik Arnerstad. Kommer han att behålla vandringspokalen även i år?

Anmäl dig via Min Golf senast mån 23/5 kl. 18.00.

Här kan du läsa mer om klubbens Pokaltävlingar

Pasta med frikadeller (foto lånat från Ica)

Lördag 28 maj är det dags för en rolig matchtävling!

Lady vs Lufsen - matchspel damer mot herrar!

Den här tävlingen har vi spelat på Björken under många år, då under annat namn, och nu tar vi upp den igen.

Indviduell anmälan. Tävlingsledningen lottar ihop paren. Att spela match är roligt och inte svårt. Du får all information i god tid före start.

Dagen till ära erbjuder restaurangen en middagsrätt (ca 100 kr) i Lady och Lufsens anda som ni kan förboka vid tävlingsanmälan.

Anmäl dig via Min Golf senast ons 25/5 kl. 18.00.

Välkomna hälsar Tävlingskommittén!