Höstens städdagar: 13/10 och 27/10

Nu är det dags för sedvanlig höststädning på banan och runt klubbhuset. Söndagarna 13/10 och 27/10. Ingen föranmälan behöver göras – välkommen!

Städningen pågår mellan 10.00-15.00.

• Söndag 13/10 blir det mest ute på banan med lövräfsning, rensning av diken och vissa vägreparationer.

• Söndag 27/10 fortsättning på arbete på banan men dessutom närmare klubbhus och med städning av övervåning och vagnbodar. För att kunna städa vagnbodarna ska de vara tömda den dagen. De som vill spela efter städdagarna och vill ha några klubbor/vagnar kvar så är det OK att sätta in dem igen efter städningen.

Alla som städar kommer att få lunch en eller två dagar. Dessutom får de som betalat städdeposition att få tillbaka 100 kronor. Ingen föranmälan behöver göras utan det är bara att komma ner.

Hjärtligt välkomna!
BAN- OCH MILJÖKOMMITTÉN, BMK