Golfmedlemskap 2021

Välkommen som medlem i Björkhagens Golfklubb! Vi tillämpar inga medlemslån, aktier eller andra former av insatser från medlemmarna. Det innebär att du kan prova på medlemskap i Björkhagens Golfklubb utan att riskera att förlora insatta pengar.

Prova på medlemskap senior 30+
Medlemskategorin innebär fullvärdigt medlemskap och ger rätt till spel på banan alla dagar, alla tider. Årsavgiften är 3 050 kr och består av spelavgift samt medlemsavgift (500 kr). Spelavgiften berättigar till friskvårdsbidrag.

Medlemskategori Prova på medlem gäller första året för nya medlemmar (ej återvändare) och kan endast utnyttjas en gång.

Senior yngre 22-29 år
För yngre seniorer är årsavgiften för ett fullvärdigt medlemskap 2 250 kr. Årsavgiften består av spelavgift samt medlemsavgift (500 kr). Spelavgiften berättigar till friskvårdsbidrag.

Greenfeemedlemskap 2021
Vi erbjudet även greenfeemedlemskap för 1 050 kr. I årsavgiften ingår två dagsgreenfee samt rabatterad greenfee på BjGK.

Fler medlemskategorier
Läs mer om BjGK:s medlemskategorier 2021 >

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor. Välkommen som medlem i Björkhagens Golfklubb!

Kansliet har telefontid på måndagar mellan 10–12 och mejl besvaras löpande.

kansli@bjgk.se