Damgolf maj 2021

Damkommittén hälsar alla damer välkomna till 2021 års golfsäsong!

Det här gäller tillsvidare för vårens damgolf.

Damgolfen startar när banan öppnar med sommargreener, kolla hemsidan!

Till att börja med arrangerar vi (pga. Coronarestriktioner) inga Tisdagstävlingar under maj. Vi kommer inte att ha tävlingarna Birdieträdet, Tisdagspoängen eller Äggläggtic.

När banan öppnar reserverar vi våra ordinarie starttider för klubbens damer tisdagar under maj mellan 16-17.00 – ”Kvällsrundan”. Då gäller individuell bokning via Min Golf för sällskapsspel, senare starttider bokas som vanligt. Hcpjustering sköter man själv.

Damkommittén kommer inte ha någon ”representant” närvarande som håller i Kvällsrundan, men tänk på att försöka spela med olika damer, gärna någon du inte känner.

Nyhet!
Orange tee för damer 75+, valfritt på Tisdagstävlingarna när tävlingarna startar.

Restaurangen kommer att erbjuda en ”Damerna Special”. Restaurangen följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och stänger restaurangen kl. 20.30 och alkoholservering kl. 20.00.

Vi får hoppas på fint golfväder, njuta av 🌼 blommorna, hålla avstånd och hålla humöret uppe ändå! 🌞

Klubens tillfälliga lokala ordningsföreskrifter Tillfälliga lokala ordningsföreskrifter vid spel på banan med anledning av Covid-19.

Mer om Damgolfen hittar du här >

Känn er hjärtligt välkomna hälsar
Damkommittén i BjGK

Ann    Elisabet B    Margareta J     Marie O    Monika    Kerstin M