Så här betalar du årsavgiften via Min Golf

Du som medlem i Björkhagens Golfklubb kan fr.o.m säsongen 2021 enkelt betala din årsavgift via Min Golf. Du kan välja mellan kortbetalning, swish, faktura eller delbetalning direkt på Min Golf.

För våra yngre medlemmar (miniorer och juniorer) kommer vi att behålla fakturor via e-post.

Att betala årsavgiften via Min Golf är ett enkelt alternativ, ditt medlemskap aktiveras i samband med din betalning och du får ett kvitto som du kan använda till friskvårdsbidrag eller dylikt.

Förfallodag för fullvärdiga medlemmar är 28/2 2021 och för greenfeemedlemmar 31/1 2021. Efter förfallodagen kommer en faktura via mejl. Vi kommer då att lägga på en mindre faktureringsavgift som täcker våra direkta kostnader för faktureringen.

>> Mer information kommer inom kort att mejlas till alla medlemmar samt uppdateras på denna sida.