Så här betalar du årsavgiften via Min Golf

Betalning av årsavgift 2021 via Min Golf

Du som medlem i Björkhagens Golfklubb kan fr.o.m säsongen 2021 enkelt betala din årsavgift via Min Golf. Du kan välja mellan kortbetalning (valfritt betal- eller kreditkort, ej Amex), swish, faktura eller delbetalning. Avgifterna finns tillgängliga för betalning från 29 november 2020.

Att betala årsavgiften via Min Golf är ett enkelt alternativ, ditt medlemskap aktiveras i samband med din betalning och du får ett kvitto som du kan använda till friskvårdsbidrag eller dylikt.

Du kan betala dina avgifter online via Min Golf t.om. 28/2 2021 (fullvärdiga medlemmar) och 31/1 2021 (greenfeemedlemmar). Därefter skickar vi ut faktura via e-post/vanlig post och då tillkommer en  mindre faktureringsavgift som täcker våra direkta kostnader för faktureringen.

Fördelar vid betalning online
– Du sparar 50 kr i administrations/fakturaavgift. Avgiften läggs på fakturan vid betalning efter förfallodatum.
– Ditt medlemskap för 2021 aktiveras omgående.
– Du betalar snabbt och enkelt.

Årsavgift för juniorer och miniorer faktureras efter årsskiftet. Mer information kommer senare.

Så betalar du via Min Golf

1. Du loggar in med ditt Golf-id och lösenord som vanligt i Min Golf.
  2. Sen klickar du Mina inställningar.
  3. Därefter klickar du sedan på Betalningar och markerar samtliga avgifter och välj Betala.
  4. Köpinformationen öppnas upp i ett nytt fönster, läs igenom och bocka i Acceptera köpvillkor och välj därefter Betala.
  5. Två alternativ för att gå vidare dyker upp, kanske har du betalat avgift via Min Golf tidigare och har ett konto, annars kan du gå vidare genom att klicka på Betalning utan inloggning.
  6. Välj betalsättet som passar dig bäst.
  7. När betalningen är genomförd aktiveras ditt medlemskap och ett kvitto framställs.

Du kan via fliken Betalningar se dina betalningar och hämta kvitto när när du behöver det.

Titta gärna på instruktionsfilmen som visar hur du gör. Filmen förklarar hur du steg för steg genomför betalningen.

Varmt välkommen till golfsäsongen 2021!
Bästa hälsningar
Styrelsen BjGK

REKLAM: Delbetala årsavgiften med MoreGolf Mastercard

Med golfens eget betal- och kreditkort MoreGolf Mastercard kan du delbetala din årsavgift på 6 eller 12 månader utan ränta. Det enda som tillkommer är en månadsavgift på 29 kronor.

Har du inget MoreGolf Mastercard och vill delbetala? Då kan du ansöka om ett kort på moregolf.golf.se

Fördelar med MoreGolf Mastercard

• Bonus på alla inköp
  • Möjlighet att delbetala årsavgiften till golfklubben och andra inköp
  • Upp till 55 dagars räntefri kredit
  • Kompletterande reseförsäkring och hyrbilsförsäkring

MoreGolf Mastercard är ett samarbete mellan Svenska Golfförbundet och EnterCard Group AB. Mer information finns på moregolf.golf.se.