Betala årsavgiften via Min Golf

Årsavgifterna för 2022 finns tillgängliga för betalning via Min Golf.

Gäller medlemskategorier för seniorer och hyra för vagnbod. Vi fakturerar juniorer/miniorer efter nyår.

Om du behöver hjälp med betalningen, om du har några frågor angående ditt medlemskap eller om du har några andra frågor så är du alltid välkommen att kontakta mig på kansliet. Mejla till kansli@bjgk.se eller ring 070-690 04 31 (telefontid måndagar 10.00-12.00).

Med vänliga hälsningar från Kansliet
Margareth
2021-11-10
==============

Du som medlem i Björkhagens Golfklubb kan enkelt betala din årsavgift via Min Golf. Du väljer mellan kortbetalning (valfritt betal- eller kreditkort, ej Amex), swish eller faktura.

Att betala årsavgiften via Min Golf är ett enkelt alternativ, ditt medlemskap aktiveras i samband med din betalning och du får ett kvitto som du kan använda till friskvårdsbidrag eller dylikt.

Du kan betala dina avgifter online via Min Golf t.o.m. 28/2 2022 (fullvärdiga medlemmar) och 31/1 2022 (greenfeemedlemmar). Därefter skickar vi ut faktura via e-post/vanlig post och då tillkommer en mindre faktureringsavgift som täcker våra direkta kostnader för faktureringen.

Fördelar vid betalning online
– Du sparar 50 kr i administrations/fakturaavgift. Avgiften läggs på fakturan vid betalning efter förfallodatum.
– Ditt medlemskap för 2022 aktiveras omgående.
– Du betalar snabbt och enkelt.

Årsavgift för juniorer och miniorer faktureras efter årsskiftet. Mer information kommer senare.

Så här betalar du via Min Golf

1. Du loggar in med ditt Golf-id och lösenord som vanligt i Min Golf.
  2. Klicka på Obetalda avgifter,
  3. Markerar samtliga avgifter och välj Betala.
  4. Köpinformationen öppnas upp i ett nytt fönster, läs igenom och bocka i Acceptera köpvillkor och välj därefter Betala.
  5. Två alternativ för att gå vidare dyker upp, kanske har du betalat avgift via Min Golf tidigare och har ett konto, annars kan du gå vidare genom att klicka på Betalning utan inloggning.
  6. Välj betalsättet som passar dig bäst.
  7. När betalningen är genomförd aktiveras ditt medlemskap och ett kvitto framställs.

Du kan via fliken Genomförda betalningar se dina betalningar och hämta kvitto när när du behöver det. Om du behöver personnummer på kvittot så kan du ställa in det via Inställningar/Sekretess och Nix.

Delbetalning
Om du önskar göra en delbetalning direkt till klubben, vänligen hör av dig så gör vi en överenskommelse.

Varmt välkommen till golfsäsongen 2022!