Björkens Företagsnätverk

Björkhagens Golfklubb erbjuder företag att medverka i klubben som sponsorer med särskild profilering på banan, på scorekort och liknande, eller som medlemmar i företagsnätverket med möjligheter till att deltaga i klubbens aktiviteter och marknadsföring av produkter och tjänster i vårt klubbhus, på vår hemsida etc.

Björkhagens Golfklubb i centrum för Nackareservatets friluftsliv

Nackareservatet och området runt Söderbysjön blir allt viktigare för friluftslivet i södra Stockholm. Förtätningen av bostadsområdena i Hammarby Sjöstad, Sickla, Järla Sjö, Bagarmossen osv. ökar på och föryngrar befolkningen som blir allt mer aktiv. Skogarna runt Björkhagens Golfklubb kryllar av orienterare, cyklister, joggare, svampplockare och naturnjutare. En vacker sommardag lockar Söderbysjön tusentals badgäster och mitt i denna sprudlande aktivitet har Björkhagens Golfklubb med golfspelare, restaurang och kiosk blivit ett nav.

Björkhagens Golfklubb erbjuder företagare i södra Stockholm en unik möjlighet att profilera och marknadsföra sin verksamhet till en stor och aktiv skara besökare. Främst företag som riktar sig mot miljö och natur, hälsovård, träning och tävling, friluftsliv och friluftskläder och givetvis golfspel har mycket att vinna på att utnyttja Björken som en kanal för marknadsföring.

Gå med i Björkhagens Golfklubbs företagsnätverk. Som medlem får du:

  • Profilera ditt företag med logga och marknadsföringsmaterial i vårt klubbhus
  • Profilera ditt företag med logga och länk på klubbens hemsida
  • Deltaga i klubbens årliga tävling för sponsorer, funktionärer och företagsnätverket
  • Möjlighet att marknadsföra din verksamhet direkt mot andra företag i nätverket
  • En greenfee-check som ger dig en gratisrunda på valfri tid under året
  • 15% rabatt på våra erbjudande avseende företagsgolf

Ett medlemskap i Björkhagens Golfklubbs företagsnätverk kostar 2800:- + reklamskatt.

Du är välkommen att kontakta klubbens ordförande Jonas Sundberg jonas.sundberg.home@telia.com för mer information.