Tävlingssäsongen 2018

Snart drar tävlingssäsongen i gång på klubben! Vi hoppas att du hittar något i tävlingsprogrammet som passar för just dig. Några tävlingar har vi tagit bort och en del nya har tillkommit. Flera av tävlingarna är öppna även för medlemmar i andra golfklubbar.

Inom några veckor kan du anmäla dig till den första tävlingen. Vi startar som vanligt säsongen den 1 maj med Tre Klubbor för er som deltagit på städdagarna. Spela banan med bara tre klubbor!

Den 5 maj är det dags för Vårscramble (9 hål) där vi hälsar nya medlemmar särskilt välkomna.

Vi öppnar upp för anmälningar till våra cuper redan den 6 april och du anmäler dig via Min Golf. Matchspel med hcp och vi har tre cuper:

• Alice Cup (damer)
  • BjörkhagenCupen (herrar)
  • TandemCupen (lag, foursome).

Tävlingssäsongen avslutas med Sucken den 28 oktober.

Vill du hjälpa till som funktionär på våra tävlingar? Vi behöver förstärkning i teamet kring tävlingar så om du vill hjälpa klubben hör gärna av dig till thk@bjgk.se. Att vara funktionär är inte svårt, vi lär dig! Söndagen den 6 maj spelar vi "tävlingsledaregolf" (nio hål). Efter rundan bjuder vi på kaffe och smörgås och har samtidigt en kort funktionärsutbildning.

Tävlingsprogrammet och statuter för årets tävlingar hittar du här >>

Hjärtligt välkomna till tävlingssäsongen på Björkhagens GK!

THK
Kerstin, Pelle, Louise, Ann-Marie, Ulrica, Maria och Claes.