Välkommen till Golfens dag på Björkhagens Golfklubb

Den 26 maj är det Golfens dag i hela Sverige. Vi på Björkhagens GK kommer att bjuda på prova på-golf och massor av roliga aktiviteter.

Golfintresset i Sverige är rekordstort. Antalet golfmedlemmar har ökat fyra år i rad och det är många fler som är nyfikna och vill börja spela.

Golfens dag är ett perfekt tillfälle att besöka en golfklubb och testa idrotten som lockar nästan en halv miljon svenskar. Du kan testa att spela, njuta av naturen, ta del av golfklubbens aktiviteter och medlemserbjudanden. Du behöver inte ha någon egen utrustning – klubbor och bollar finns att låna.

Alla golfintresserade är välkomna att prova på golf, umgås och njuta av vår fina miljö. Boka in lördag 26 maj i din kalender och ta med familj och vänner till en dag full av golfglädje!

Program 11.00-16.00

• Golfskola med vår Pro Robert Moore på drivingrange
  • Prickskyttetävling på drivingrange
  • Juniorzon med ”lekgolf” för barn
  • Information om sommarläger för dig som är mellan 7-15 år
  • Puttävling
  • Spel på banan (2 hål) för nybörjare med fadder samling vid 1:a tee
  • Greenkeeper Niklas visar hur maskinparken fungerar
  • Micke från Ban- och miljökommittén berättar om synergin mellan golfbana och biologisk mångfald i ett naturreservat
  • Micke berättar om golfnyttan för olika verksamheter (Skarpnäcks stadsdels nämnden / fritids- / skolnämnden)

Restaurangen har öppet och du kan fika, köpa glass eller äta en god lunch.

Anmäl dig gärna till eventet via Facebook (länk) och bjud med dina vänner och bekanta.

Välkommen till Björkhagens Golfklubb vid Söderbysjön i Nackareservatet. Vi ses!

Styrelsen BjGK
2018-03-31