Greenfee

Ordinarie greenfee

  Ordinarie Greenfee-medlem Gäst till medlem Junior
Vardag Helg Vardag Helg Vardag Helg Vardag/Helg
9-Hål 200 kr 250 kr 150 kr 200 kr 150 kr 200 kr 150 kr
Dags-greenfee 250 kr 300 kr 150 kr 200 kr 200 kr 250 kr 150 kr

Observera att varje medlem i klubben har rätt att ta med 1 gäst som betalar reducerad greenfee

Ta med egen dryck vid spel före och efter restaurangens öppettider då vi för närvarande har stängt vattenkranen utomhus.

Betalning

Bokning och betalning görs i restaurangen (alt. receptionen på helger), där du får kassakvitto som visar att du betalt greenfee, när restaurang/reception är stängd görs betalning och registrering enligt följande:

  • Registrera ditt namn med datum och löpnummer i liggaren vid Receptionens entré.
  • Lägg din greenfee i ett kuvert som du märker med datum och löpnummer  samt eventuellt Golfhäfte-kortnummer och stoppar in i brevinkastet vid Receptionen.
  • Kortbetalning kan endast göras i restaurangen under dess öppettid¸ övrig tid kan bara kontantbetalning alt. swish-betalning göras på Swish-nummer 123 570 5215, ange golf-ID som meddelande.

Dagsgreenfee berättigar till spel av obegränsat antal hål under en dag. Om du bokar tid skall du tänka på att en tidsbokning på Björkhagen avser 9 hål. Om du tänker spela 18 hål under bokningstid så skall du boka två tider.

 

Riktlinjer för rätt till spel på banan

Observera:
Björkhagens golfklubb är inte en s.k. ”pay-and-play”-bana, för spel på banan erfordras att samtliga spelare är medlemmar i en golfklubb tillhörande Svenska golfförbundet och innehar ett aktivt golf-ID, eventuellt utländska spelare ska kunna uppvisa hcp-bevis från sitt golfförbund.